Käytä parhaita matkailusovelluksia seuraavalla matkallasi!

 Käytä parhaita matkailusovelluksia seuraavalla matkallasi!

Matka tai matkustaminen voi olla hauskaa, mutta vain jos suunnittelet hyvin ja kaikki on hallinnassa. Tämä voi tarkoittaa hotellihuoneiden ennakkovarausta, käyntikohteiden, käytettävän kulkuvälineen ja jopa reitin ennalta määrittämistä. Suunnitteluvaiheessa saatat tarvita apua matkasta parhaan hyödyn saamiseksi. Tässä sovellukset tulevat sisään.

Markkinoilla on nykyään useita matkustajille tarkoitettuja sovelluksia. Jotkut voivat auttaa sinua suunnitteluvaiheessa, toiset voivat auttaa sinua pysymään järjestyksessä, ja toinen erä voi auttaa sinua yhdistämään matkasuunnitelmasi optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Toiset voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti ajasta antamalla vinkkejä käyntikohteista, offline-karttoja ja jopa antamalla ruokasuosituksia. Tässä on muutamia parhaita matkustajalle sopivia sovelluksia.

Expedia

Expedia on ollut pitkään tunnettu matkailijoiden varausalustana, mutta heidän mobiilisovelluksensa tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia. Sen lisäksi, että Expedia-sovellus tarjoaa sinulle helposti kaiken säännöllisen lento- ja hotellihaun, se voi myös tarjota eksklusiivisia alennuksia hotellivarauksista.

Google Flights

Vapaa mielipide ei ole aina huono. Tämän ilmaisen sovelluksen avulla voit etsiä meno-paluu- tai yksisuuntaisia ​​lentoja. Vaikka sinun on mentävä muille sivustoille ostaaksesi liput, tämä on loistava työkalu ja voi jopa auttaa sinua tarkistamaan, onko päiviä, jolloin hinnat voisivat olla edullisempia.

Hipmunk-lento ja hotellihaku

Tämä sovellus on erityisen hyvä matkustajalle, jolla on tiukka budjetti. Vaikka et voi varata lentoja sillä, siinä on erinomainen ominaisuus, jota millään muulla sovelluksella ei ole. Tässä sovelluksessa on epätavallisia majoitusvaihtoehtoja, kuten HomeAwayn ja Airbnb:n tiedot, kaksi palvelua, jotka yhdistävät kodin ja asunnon omistajat huoneisiin, jotka he haluavat vuokrata, ja niitä tarvitseviin ihmisiin.

Gogobot

Tämä sovellus antaa ehdotuksia mielenkiintoisista asioista kaikenlaisille matkailijoille riippumatta siitä, missä kaupungissa he vierailevat maailmassa. Perinteisten ruokailu-, ostos- tai katselusehdotusten lisäksi se voi myös ehdottaa perheystävällisiä paikkoja ja aktiviteetteja sekä aktiviteetteja villihengille, jotka haluavat olla ulkona. Pääset tallentamaan toimintasi sovelluksen matkasuunnitelmaan myöhempää käyttöä varten ja voit muuttaa mitä tahansa lennossa.

Tripomatic

Tämä on täydellinen suunnittelijasovellus. Se auttaa sinua suunnittelemaan asioita ja milloin ne tehdään. Se tarjoaa yli 40 000 nähtävyyttä, jotka se on synkronoinut Tripomatic.com-sivuston kanssa. Tällä tavalla voit käydä läpi matkasuunnitelmasi suuremmalla näytöllä, jos se sopii sinulle. Se tarjoaa myös offline-karttoja sekä vierailijoiden oppaita ja valokuvia. Sillä on kuitenkin yksi suuri haitta, jota et voi tallentaa päivittäisiä reittejäsi ollessasi offline-tilassa, mikä tekee siitä vähemmän hyödyllisen liikkeellä ollessasi. Olisi viisasta käyttää sitä offline-kartan rinnalla.
.