8 parasta sovellusta, jotka auttavat sinua ostamaan ja myymään autoja

 8 parasta sovellusta, jotka auttavat sinua ostamaan ja myymään autoja

Auton ostaminen voi joskus olla päänsärkyä, varsinkin ihmisille, jotka eivät ole koskaan ennen ostaneet autoa. Joitakin huomioitavia tekijöitä ovat hinta, polttoaineen kulutus, ajettava kilometrimäärä ja ajoneuvon tehokkuus. Kun myyt autoa, kohtaat myös vastaavia ongelmia. Sinun on otettava huomioon samat tekijät, jos haluat hinnoitella autosi oikein ja saada joku ostamaan sen. Useat mobiilisovellukset voivat auttaa tässä. Katsotaanpa muutamia huomionarvoisia:

CarBUZZ

Auto-uutisten lisäksi, jotka ovat itsessään erittäin hyödyllinen ominaisuus, carBUZZ:sta löytyy myös autoarvosteluja ja tietoja, jotka olisivat tärkeitä auton ostajille, kuten autojen perushinnat, tehokkuus ja muut asiaankuuluvat uutiset.

CSm

Tämä sovellus, joka tunnetaan nimellä Car Shop Mobile, antaa sinulle mahdollisuuden verrata autojen hintoja, autotyyppejä ja ostaa autoja, sekä käytettyjä että uusia, kätevästi puhelimestasi. Kun valitset autotyypin, mukaan lukien mallin, voit lisätä muita teknisiä tietoja, kuten nahkaistuimia, kattoluukkua mm.

Car Calc Pro

Tämä sovellus on tarkoitettu niille, jotka haluavat ostaa uuden auton. Kun olet lisännyt lainan määrän, ajanjakson ja koron, se auttaa sinua laskemaan kuukausierät. Se auttaa myös arvioimaan auton kokonaiskustannukset sen ostamisen jälkeen. Voit myös vertailla osto- ja leasingkustannuksia.

Cars.com

Tämä on loistava autonhakusovellus niille, jotka ostavat autoja. Sen avulla voit asettaa parametreja, kuten malleja, merkkiä, tehokkuutta ja hintaa, minkä jälkeen se hakee oletusarvoisesti määrittämäsi sijainnin tai lähelläsi olevien autojen perusteella. Lisäksi voit etsiä sekä uusia että vanhoja autoja
Edmunds

Tämä ei ole uusi nimi autojen etsimisessä. Tämä sovellus on luotu keskittyen auton ostajiin. Voit selvittää auton markkina-arvon hakutuloksista ja löytää jälleenmyyjän, jolla on juuri etsimäsi auto ja joka tietää sinua kiinnostavan auton markkina-arvon.

VIN Hunter

Tämä sovellus auttaa sinua etsimään auton historiaa Carfax-raportin kautta. Se auttaa myös sinua seuraamaan sinua kiinnostavia autoja.
Auto Kerro huutokauppahinnat

Tämän sovelluksen kehittäjät väittävät, että sovellus voi antaa käyttäjille tietoa siitä, kuinka paljon käytettyjen autojen myyjä maksoi varastostaan, ja auttaa näin hintaneuvotteluissa. Sovellus antaa myös sisäpiiritietoa, kuten jälleenmyyjien huutokauppahinnat.

AVUS matkapuhelin

Tämä sovellus luotiin ensisijaisesti ihmisille, jotka haluavat myydä autojaan. Sen avulla käyttäjät, jotka haluavat myydä auton, voivat helposti laittaa luokitellut ilmoitukset puhelimensa avulla. He ottavat kuvia myytävästään autosta puhelimen kameralla ja lataavat sitten kuvan muiden nähtäväksi. Tietysti se voi myös antaa ostoa etsiville käyttäjille mahdollisuuden katsoa ympärilleen ja etsiä luokitelluista mainoksista jotain haluamaansa.