5 suosituinta ja hyödyllistä VoIP-puhelinta

 5 suosituinta ja hyödyllistä VoIP-puhelinta

VoIP-palveluihin siirtyminen on nykyään erittäin hyvä idea, koska voit säästää paljon aikaa ja rahaa tulevaisuudessa, varsinkin jos sinulla on yritys tai yritys. Pohjimmiltaan VoIP-palvelut ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin chat ystävien kanssa Skypessä. Keskustelusi tapahtuu Internetin kautta, ja siellä on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, joita voit hyödyntää. Lisäksi saatat haluta investoida seuraaviin erinomaisiin VoIP-puhelimiin, jotka ovat trendikkäitä ja arvostettuja nykyään.

Polycom IP 5000

Tämä on yksi parhaista VoIP-puhelimista, joita voit saada tänään, ja ensi silmäyksellä houkuttelet sinua sen futuristinen ja tyylikäs muotoilu. Tämän puhelimen avulla neuvottelupuhelusi ääni on kristallinkirkas, aivan kuin olisit paikalla. Polycom IP 5000:ssa on myös suuri LCD-näyttö, jossa on kirkkauden säätö, puheluhistoria, monikielinen tuki ja useita muita käteviä ominaisuuksia. Periaatteessa, jos soitat yleensä paljon neuvottelupuheluita, tämä on VoIP-puhelin ostaa.

Panasonic KX-UT670

Toisaalta, jos haluat todella modernin ja houkuttelevan VoIP-puhelimen, sinun kannattaa hankkia uusi Panasonic KX-UT670. Tässä laitteessa ei ole kovanäppäimiä, mutta siinä on 7 tuuman värillinen kosketusnäyttö. Toinen erinomainen ominaisuus on HD Voice -järjestelmä, joka varmistaa huippulaadukkaan äänen soitettaessa tai vastaanottaessa puheluita. Lisäksi Panasonic KX-UT670:ssä on puhelinmuistio, jossa on 100 merkintää, siinä on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä ja siinä on myös erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Panasonic KX-UT113

Tämä on yllä esitellyn puhelimen pikkuveli ja se sopii paremmin niille teistä, jotka joutuvat työskentelemään pienemmillä budjeteilla. Panasonic KX-UT113 VoIP-puhelimessa on kovanäppäimet, LCD-näyttö, Ethernet-portit ja äänenlaatu on poikkeuksellinen. Tämä puhelin on loistava niiden työntekijöiden työpöydällä, joiden ei tarvitse soittaa paljon puheluita joka päivä, ja se on erittäin edullinen, noin 100 dollaria kappaleelta.

POLYCOM VVX 600

Tässä VoIP-puhelimessa on sekä kovanäppäimet että suuri, värikäs lähes 4 ja puolen tuuman kosketusnäyttö. Polycom VVX 600 sopii pienille ja keskikokoisille yrityksille, siinä on Bluetooth-yhteys, 2 USB-isäntä ja HD Voice -tekniikka, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun keskustelujen aikana. Lisäksi Polycom VVX 600 on erittäin hyödyllinen sinulle, jos soitat myös paljon videopuheluita ja kosketusnäyttö on erittäin herkkä ja helppokäyttöinen.

GRANDSTREAM GXP2200

Lopuksi, Grandstream GPX2200 on toinen loistava VoIP-puhelin, jota saatat haluta kokeilla tulevaisuudessa. Siinä on suuret kovanäppäimet ja myös sopivan kokoinen LCD-kosketusnäyttö. Lisäksi tämä VoIP-puhelin tarjoaa sinulle Bluetooth-yhteyden, siinä on useita USB-portteja, siinä on Android-käyttöjärjestelmä ja äänenlaatu on yksinkertaisesti erinomainen. Saatat myös olla iloinen siitä, että kaikki Grandstream GXP2200 VoIP -puhelimen ominaisuudet ja edut tulevat erittäin edulliseen hintaan, jossain 150 – 200 dollarin välillä.